HKKJ – Hockey together since 2023


Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry on uusi, entistä vahvempi ja yhtenäisempi jääkiekkoseura Etelä-Kymenlaakson alueella
Haluamme tarjota seuran, jossa on mahdollisuus menestyä – unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeinä eli harrastamisen hauskuutta.

HKKJ on seurausta kahden elinvoimaisen ja aktiivisen junioriseuran, Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n yhdistymisestä.

Seuramme on Suomen Jääkiekkoliiton sekä Kymenlaakson Liikunta ry:n jäsen ja teemme yhteistyötä Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian sekä alueen muiden jääkiekkoseurojen kanssa.

HKKJ:ssä leikki ja pihapelit muuttuvat liikunnan iloksi yhdessä joukkuekavereiden kanssa ja osaavien ohjaajien opastuksessa.

Joukkuetoiminnassa mukana olevat oppivat jääkiekon sekä liikunnallisen elämäntavan lisäksi toimimaan ryhmässä ja auttamaan kavereita. Kilpakiekon pelaajapolkua pitkin juniorin on mahdollista edetä kiekkokoulusta aina edustusjoukkueeseen asti.

HKKJ:n arjessa on mukana lähes 350 toimijaa – pelaajia, koulutettuja valmentajia, joukkueiden toimihenkilöitä ja tietysti pelaajien perheet.

Seuran toimintaa koordinoi hallitus ja toiminnan toteutuksesta vastaa omalta osaltaan seuran valmennuspäällikkö sekä junioripäällikkö.

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry